talenten

Iedereen heeft talenten. Echt waar!

Talent gaat niet over het uitblinken in een bepaalde activiteit, maar het gaat over activiteiten die je leuk vindt, die je voldoening geven, waar je echt naar uitkijkt en die maken dat de tijd vliegt. Wat een positieve invloed heeft op je zelfbeeld en je veerkracht.

Tijdens een Talentenbabbel ga ik, als talentenfluisteraar, samen met jou op zoek naar de talenten die je in je hebt. Via een gesprek, een wandeling, een spel ... brengen we samen in kaart waar jij blij van wordt, waar jij echt naar uitkijkt, waar jij van ontspant, wat ervoor zorgt dat jij de tijd vergeet. Als je bijvoorbeeld graag tekent, welk talent zit daar dan achter? We zetten dat allemaal ook letterlijk op papier, meestal via een talentenmindmap. Die kun je meenemen naar huis. Zo kun je er geregeld nog eens naar kijken, erbij stilstaan, erover spreken met wie je belangrijk vindt of je gaat met die talenten aan de slag. Door je bewust te zijn van je talenten, kun je die inzetten in je dagelijkse leven, in de klas, op de speelplaats, bij een studiekeuze, als werkoriëntering, bij lastige opdrachten, in een moeilijke situatie …

 

Een Talentenbabbel bij Wisperminne duurt ongeveer 50 minuten. Vooraf bespreken we wat jij voor jezelf of als ouder voor je kind verwacht.
Prijs per persoon: 50 euro per sessie.
Wil je dieper ingaan op de talenten en ontdekken hoe je verder met je talenten kunt omgaan, dan kun je nog een tweede en derde sessie aanvragen.