baby&ouder-yoga

Baby-yoga wisselt yogaoefeningen af met massage, liedjes en ontspanningsoefeningen. Er is aandacht voor de baby, maar ook voor de ouder. Versterk jullie band en geniet!

Als je baby slaapt, kun je oefenen met een pop en thuis de oefeningen herhalen. Heeft je baby honger, dan kun je rustig voeden. We doen alles in jullie nieuwe tempo.

Tijdens elke sessie komt er een kort thema aan bod: huilbaby’s, vertroeteltips, babytaal … of een onderwerp dat de ouders zelf aanbrengen.

In kleine groep proberen we de balans terug te vinden.

kleuteryoga

Ook kleuters kunnen al op speelse wijze kennismaken met de basis van yoga. Spelletjes en dansen worden afgewisseld met rustige momentjes.

Een lesje verloopt telkens volgens een vaste volgorde.

kinderyoga

Via yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, relaxatie, massage, spelletjes, creatieve verwerkingen ... aangepast aan de leeftijd en de leefwereld van kinderen leren ze zichzelf, hun lichaam en de grenzen ervan kennen.

In kleine groep of individueel mogen ze ontdekken wie ze zijn en welke talenten ze in zich hebben.

Ze leren hoe ze met de prikkels van elke dag kunnen omgaan.

YOLAX

Be YOu & reLAX.

Yoga, relaxatie, ademhalingsoefeningen, massage, gevoelensbabbel ... voor jongeren van 11 tot 16 jaar.

In elke sessie komen bijna al die elementen aan bod, maar telkens krijgt één element meer aandacht. De jongeren kunnen ook zelf aangeven welk element of thema ze graag (nog) eens willen aanpakken.

Tieners maken op relatief korte tijd heel wat veranderingen door, op fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal vlak. Tijdens deze sessies leer je jezelf beter kennen. Je ontdekt trucjes, technieken die kunnen helpen om beter met die veranderingen om te gaan, om te ontspannen, om je beter te concentreren, om te leren aanvaarden en loslaten ...

Blijf dicht bij jezelf. Durf te dromen. Groei en geniet.