UPDATE 18/11/2020
Door de nieuwe coronamaatregelen kunnen de meeste activiteiten niet meer live doorgaan.
Benieuwd naar het online aanbod? Neem vrijblijvend contact op.

Met toelating van het stadsbestuur kunnen activiteiten voor de min-13-jarigen onder strikte voorwaarden weer plaatsvinden. Zelf heb ik beslist om voorlopig enkel 1-op-1 of met max. 3 kinderen uit dezelfde (klas)bubbel kinder-/kleuteryoga te organiseren. Neem contact op voor meer info.

 

Blijf je graag op de hoogte van nieuwe activiteiten? Geef je gegevens door.
info@wisperminne.be
0479/885101

 

Kom-buiten-bingo
Ook tijdens deze herfstlockdown is het belangrijk om vaak buiten te komen: spelen, bewegen, frisse lucht, zonnestralen, de natuur ontdekken en waarderen, leren, fantaseren, ontspannen, genieten … Doe je mee met de KOM-BUITEN-BINGO? Download het bingoblad en KOM BUITEN!
Het blad is geïnspireerd op het lied KOM BUITEN van Radio Oorwoud en Johannes Genard.
Ik ben benieuwd naar jullie buiten-avonturen. Post een foto van je bingo-activiteiten op je sociale media en (hash)tag Wisperminne of stuur een foto naar info@wisperminne.be.

> Kom-buiten-bingo-blad downloaden

Een potje positiviteit en dankbaarheid
Om de 'positiviteit' erin te houden, kun je een dankbaarheidspotje of -doosje maken. Elke avond bedenk je even waar je dankbaar voor bent, wat er positief, leuk, mooi ... was die dag. Dat kan iets superfantastisch zijn, maar ook iets zalig kleins. Schrijf het op een briefje en steek het in het potje. Gaat het eens wat minder, lees één of meerdere van die briefjes. Ook op het einde van de vakantie is het leuk om nog eens terug te kijken.
Je kunt gewoon een blaadje gebruiken. Je kunt ook zelf briefjes versieren of handletteren. Of je kunt gemaakte briefjes hier downloaden.

> dankbaarheidsbriefjes downloaden

Dag Tijdstip Activiteit
(onder voorbehoud) max. 3 per groep
vrijdag 19.30-20.00 uur YOLAX 12-14 jaar
zaterdag 10.00-10.30 uur YOLAX 6-11 jaar
zondag 10.00-10.30 uur YOLAX 3-6 jaar
Of op afspraak.